Softclose systeem

29,00

De schuifdeuren van Barndeur.be staan bekend om de soepele werking van het schuifdeurrailssysteem in combinatie met een zware, solide houten deur. Het is zeer eenvoudig om deze deuren te openen en te sluiten. Bij dit soort grote deuren kan het afremmen in sommige situaties wat moeite kosten. Met het softclose systeem van Barndeur.be zal elke schuifdeur voortaan automatisch afremmen bij zowel openen als sluiten. Deze optionele accessoire is verkrijgbaar voor alle schuifdeursystemen die verkrijgbaar zijn in onze winkel.

Voor 29,95 euro heeft u een softclose systeem voor de linker of rechterkant van de deur! De deur opent of sluit in een softclose!

Categorie:

Beschrijving

Hoe werkt het schuifdeur railsysteem?

Het ontwerpproces van het Barndeur.be railsysteem heeft een lange tijd in beslag genomen. Het is de combinatie van hoogwaardige materialen met een eenvoudig doch ingenieus design die het mogelijk maakt een solide houten schuifdeur aan vrijwel elke wand te bevestigen. Hierbij is het van groot belang dat de schuifdeur met slechts een lichte aanraking te openen of te sluiten is. Een grote schuifdeur zal tijdens het schuiven momentum opbouwen, in sommige situaties kan afremmen wat moeite kosten.

Softclose systeem van Barndeur.be

De soepele werking van ons schuifdeursysteem geeft de deur een snelheid die enige kracht vergt om te stoppen. Het softclose systeem zorgt ervoor dat de schuifdeur wordt afgeremd bij het sluiten. Het is in feite een klein, zwart kastje dat achter de rail gemonteerd wordt. Wanneer de deur langs dit kastje komt zal er een pal van tien centimeter in het kastje lopen waarmee de deur zachtjes wordt afgeremd. Dit proces werkt zowel bij het openen als het sluiten van de schuifdeur. De deur wordt hiermee automatisch afgeremd wat het gebruiksgemak verhoogd.

Kies zelf voor softclose

Het softclose systeem is een optionele accessoire. In sommige situaties is de softclose technologie niet van toepassing, of heeft deze niet de voorkeur. Softclose werkt bij alle leverbare Barndeur.be schuifdeurrailssytemen en wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen, net zoals de complete productlijn. Het softclose systeem is zelf te installeren, neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Softclose systeem” te beoordelen

Stel uw vraag!