Schuifdeurwand – Voor elkaar langs

449,00

Schuifdeuren zijn de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen. Steeds meer particulieren en professionals kiezen voor de voordelen die schuifdeuren bieden. De deuren hebben geen uitdraai, er is een veel grotere keuze in afmetingen en materialen, en het staat gewoon ook erg mooi in huis, op kantoor of in de horeca. Niet iedereen weet dat je een schuifdeursysteem ook kunt gebruiken voor een kastenwand. Met enkele extra beugels is het mogelijk om een inloopkast of kastenwand te maken met twee schuifdeurpanelen die langs elkaar lopen. Hoe werkt een kastenwand precies en kun je die zelf ook monteren?

Op voorraad

Selecteer de gewenste lengte van de rail *
Hoe breed wil je de kastenwand maken?

Aantal deuren *
Hoeveel deuren wil je toepassen op de kastenwand?

Selecteer het type hanger *
Welke hanger wil je toepassen?

Categorie:

Beschrijving

Het begint bij het juiste schuifdeurbeslag

Bij Barndeur.be verkopen we al sinds jaar en dag hoogwaardige stalen schuifdeursystemen. We zitten niet graag stil en proberen het productassortiment steeds uit te breiden met slimme oplossingen voor het hele huis. Vanuit de vraag van onze klanten om onhandige kastdeuren te vervangen door schuifdeuren hebben we een speciaal schuifdeurbeslag ontwikkeld op basis van het bestaande systeem, waarbij twee schuifdeurpanelen langs elkaar heen kunnen schuiven. Bij een kastenwand is dat ideaal.

Voordelen van een kastenwand ten opzichte van een normale kast

Alleen omdat het kan, betekent nog niet dat het ook meteen moet. Het is niet alleen mogelijk om een kastenwand met schuivende panelen te maken, het biedt ook een aantal interessante voordelen waaronder:

  • Schuifdeuren hebben geen uitdraai, dat kan bijvoorbeeld in een keuken of slaapkamer met beperkte ruimte veel vloeroppervlak besparen. Grote, scharnierende kastdeuren kunnen niet volledig geopend worden, grote schuifdeuren wel.
  • Wanneer er reeds een nis of inbouwkast aanwezig is kun je deze met een kastenwand perfect afsluiten. Zo kun je bijvoorbeeld een prachtige inloopkast maken met al je kleding, of een opbergkast in de waskamer en uiteraard ook een kastenwand in de keuken.
  • Net zoals bij elk schuifdeursysteem kun je met een kastenwand zelf kiezen welke maat je nodig hebt en voor het uiterlijk van de schuifdeur. Zo kun je boerenhout kiezen, panelen van steigerhouten planken of een metalen frame met ruitjes zodat je precies ziet wat er in de kast staat.
  • De kastenwand is ontworpen op basis van het standaard schuifdeurbeslag zoals Barndeur.be deze aanbiedt. Dat betekent ook dat de meeste accessoires en uitbreidingen te combineren zijn met dit systeem.

De mogelijkheden met een kastwand zijn mogelijk nog uitgebreider dan bij standaard schuifdeuren. Bekijk de mogelijkheden op Barndeur.be of neem even contact op met de helpdeskmedewerkers voor informatie op maat.

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Lengte Rail

200CM, 250CM, 300CM, 400CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schuifdeurwand – Voor elkaar langs” te beoordelen

Stel uw vraag!