Schuifdeursysteem Top

159,00

Selecteer de gewenste lengte van de rail *
Selecteer de gewenste lengte van de rail

Softclose systeem *
Met een Softclose systeem sluit de schuifdeur de laatste 10cm langzaam

Handgreep voorkant *
Selecteer een hangreep voor de voorkant van je Barndeur

Handgreep Achterkant *
Selecteer een komgreep voor de achterkant van je Barndeur

Wilt u een 2e deur aan 1 rail hangen? Dat kan met ons 2e schuifdeur pakket !
Categorie:

Beschrijving

Onze schuifdeuren worden vervaardigd uit hergebruikte materialen. Dit is niet allen goed voor het milieu, het hout wordt ook steeds mooier in de loop der tijd als het meer “geleefd” heeft. De ophanging van een schuifdeurbeslag kan een beperking zijn voor de keuze van het materiaal. Doordat de beugels aan de zijkant bevestigd worden mag een boeren schuifdeur niet een bepaalde dikte overschrijden. Na een lange ontwikkeling in samenwerking met specialisten op het gebied van ophangsystemen is er een oplossing bedacht waarbij je schuifdeuren met een dikte tot zes centimeter probleemloos aan de muur kunt bevestigen. Dit is het schuifdeursysteem top.

Railsysteem Schuifdeur

Om een schuifdeur aan de wand te bevestigen is er een schuifdeurbeslag nodig. Dit bestaat uit stalen beugels die via geleiders over een railsysteem lopen met soepel rollende kogellagers. Bij dit schuifdeurbeslag worden de beugels aan de bovenzijde van een dikke boeren schuifdeur bevestigd. Het hout van de deur is zeer degelijk en sterk, de beugels worden met sterke, stalen bouten bevestigd aan de bovenzijde van de deur. Vervolgens worden de beugels bevestigd aan het rol systeem dat aan de muur hangt. Op deze wijze is het mogelijk om dikke deuren probleemloos aan vrijwel elke muur te bevestigen.

Deurrails schuifdeur als accent

Het donkere, stalen ophangsysteem steekt boven de deur uit en past uitstekend bij de uitstraling van een boeren schuifdeur. Het schuifdeurbeslag is vervaardigd uit hoogwaardig staal met een fijne poedercoating waardoor de schuifdeur altijd soepel geopend en gesloten kan worden. De kogellagers zorgen voor een beweging over de rails zonder enige frictie. Het materiaal is niet alleen sterk, het is ook nog eens zeer duurzaam en kan ook buiten gebruikt worden. Daarmee is dit schuifdeurbeslag niet alleen geschikt voor de huiskamer maar ook voor een schuur of garage.

Als u kiest voor een schuifdeur van een dikker type is het schuifdeurbeslag top de perfecte oplossing voor jarenlang woongenot.

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Lengte Rail

220CM, 400CM

Softclose systeem

Met softclose systeem, Zonder softclose systeem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schuifdeursysteem Top” te beoordelen

Stel uw vraag!