Schuifdeursysteem Top S

159,00

Een schuifdeur op maat is een uniek pronkstuk in elke woning. Omdat elke schuifdeur anders is kan het lastig zijn deze te bevestigen aan het standaard schuifdeurbeslag. Met name dikkere deuren tot wel zes centimeter in dikte zijn niet geschikt om aan een standaard schuifdeurbeslag te hangen. Normaal gesproken worden deuren aan de zijkant van het paneel verankerd, bij dik hout of stalen deuren is dat niet altijd mogelijk. Daarvoor is het schuifdeursysteem top s ontwikkeld, dit schuifdeurbeslag bevestig je aan de bovenzijde.

Selecteer de gewenste lengte van de rail *
Selecteer de gewenste lengte van de rail

Softclose systeem *
Met een Softclose systeem sluit de schuifdeur de laatste 10cm langzaam

Handgreep voorkant *
Selecteer een hangreep voor de voorkant van je Barndeur

Handgreep Achterkant *
Selecteer een komgreep voor de achterkant van je Barndeur

Wilt u een 2e deur aan 1 rail hangen? Dat kan met ons 2e schuifdeur pakket !
Categorie:

Beschrijving

Schuifdeurbeslag voor dikke en zware deuren

Een schuifdeurbeslag bestaat uit een schuifdeurrails, deurstoppers, afstandhouders, een vloergeleider en twee stevige hangers. Bij een industriële of stalen schuifdeur en bij dikke houten deuren passen deze hangers niet. Bij dit schuifdeursysteem worden de hangers aan de bovenzijde van de schuifdeur gemonteerd. Het railsysteem kan tot wel 125 kilogram gewicht dragen dus je kunt vrijwel elke schuifdeur hangen, ongeacht de afmetingen en de dikte.

Kwalitatief hoogstaand schuifdeurbeslag

Een goede schuifdeur heeft alleen waarde met een uitstekend schuifdeurbeslag. Het is van groot belang dat de schuifdeurrails dagelijks gebruik kan weerstaan en een hoge belasting kan verdragen, keer op keer. Omdat de rails en de rollers perfect gepolijst zijn en uit gehard staal zijn gemaakt lopen ze ook met een stalen industriële schuifdeur net zo soepel als met een dunne en relatief lichte steigerhouten schuifdeur. De kogellagers zorgen voor een soepele beweging met een minimum aan frictie.

Ook voor een dikke schuifdeur van staal is er een oplossing, in dit geval het schuifdeursysteem top s. Bestel direct dit schuifdeursysteem of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

 

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Lengte Rail

220CM, 400CM

Softclose systeem

Met softclose systeem, Zonder softclose systeem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schuifdeursysteem Top S” te beoordelen

Stel uw vraag!