Schuifdeursysteem Robuust Top

179,00

Om zelf een schuifdeur te kunnen maken, kunt u een klassiek railsysteem aan de wand monteren. Dat gaat met behulp van ons schuifdeursysteem. Dit is een complete set.

Een goed schuifdeursysteem weet kwaliteit te combineren met een aantrekkelijk design. Dat is zeker het geval bij het Robuust Top schuifdeurbeslag van Barndeur.be. De rollers zijn opvallend en hebben iets weg van solide stalen wagonwielen die over een treinrails rijden. De combinatie van deze robuuste beugels met schroefgaten aan de bovenzijde en het solide schuifdeursysteem maakt dit schuifdeurbeslag een pareltje aan elke wand.

Selecteer de gewenste lengte van de rail *

Softclose systeem *
Met een Softclose systeem sluit de schuifdeur de laatste 10cm langzaam

Handgreep voorkant *
Selecteer een hangreep voor de voorkant van je Barndeur

Handgreep Achterkant *
Selecteer een komgreep voor de achterkant van je Barndeur

Wilt u een 2e deur aan 1 rail hangen? Dat kan met ons 2e schuifdeur pakket !
Categorie:

Beschrijving

Bij de meeste schuifdeuren wordt een schuifdeurbeslag aan de lange zijde van de barndeur bevestigd, bij dikkere deuren is dat niet mogelijk. Bij dit Robuust Top schuifdeursysteem worden de beugels aan de bovenzijde bevestigd, daardoor kan er ook een dikkere deur worden opgehangen. Door de beugels aan de bovenzijde te bevestigen heeft een Robuust Top schuifdeursysteem een zeer goede gewichtsverdeling en stabiliteit. De stevige en lange schroeven houden de barndeur perfect in balans, het is mogelijk om massief houten deuren tot een maximaal gewicht van 125 KG te bevestigen.

Dit Robuust Top schuifdeursysteem wordt compleet geleverd met alle onderdelen om de solide stalen beugels aan de barndeur te bevestigen. Naast de imposante stalen rollers worden er ook schroeven meegeleverd, evenals deurstoppers en een vloergeleider. Je hoeft alleen nog maar een geschikte barndeur te kiezen en de schuifdeursysteem te bevestigen.

 

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Lengte Rail

220CM, 400CM

Softclose systeem

Met softclose systeem, Zonder softclose systeem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schuifdeursysteem Robuust Top” te beoordelen

Stel uw vraag!