Schuifdeursysteem Pijl Wit

190,00250,00

Steeds meer mensen kiezen voor een schuifdeur in huis of op kantoor. Vanwege de praktische voordelen, en ook zeker voor het uiterlijk. De meeste schuifdeursystemen zijn voorzien van een zwarte coating of uitgevoerd met een RVS lichte kleur. Die staan erg mooi in elk interieur, ze vormen een prachtig geheel met de barndeur. Wanneer je een licht interieur hebt, en je wilt een meer subtiele look is dit schuifdeursysteem wit de ideale oplossing. Het betreft dezelfde kwaliteit staal als het standaard schuifdeurbeslag maar dit keer in een witte kleurstelling.

Maak een keuze:
200CM
250CM
Categorie:

Beschrijving

Zwaar staal met een licht uiterlijk

Het schuifdeursysteem wit geeft een heel andere uitstraling aan het stalen schuifdeursysteem. Omdat de meeste wanden licht van kleur zijn zal dit schuifdeurbeslag minder contrasteren met de wand. Dit maakt de ruimte optisch groter. Daarnaast wordt de aandacht meer gelegd op de barndeur, het pareltje aan de wand. In een modern interieur is het schuifdeursysteem wit een prachtige manier om een schuifdeur op te hangen zonder dat de aandacht teveel op het schuifdeurbeslag ligt. Toch is dit hoogwaardige stalen schuifdeur systeem de moeite van het bekijken waard met de uitgekiende vormen en het strakke design.

Vorm en functie

De aanraking van dit schuifdeursysteem wit is al net zo licht als de kleurstelling. Met slechts een minimale aanraking kun je de deur openen en sluiten door het uitgekiende ontwerp en de rollers die voorzien zijn van hoogwaardige kogellagers. Met dit schuifdeurbeslag in witte kleurstelling open je de ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk.

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Lengte Rail

200CM, 250CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schuifdeursysteem Pijl Wit” te beoordelen

Stel uw vraag!