Schuifdeursysteem Pijl

159,00

Selecteer de gewenste lengte van de rail *
Selecteer de gewenste lengte van de rail

Softclose systeem *
Met een Softclose systeem sluit de schuifdeur de laatste 10cm langzaam

Handgreep voorkant *
Selecteer een hangreep voor de voorkant van je Barndeur

Handgreep Achterkant *
Selecteer een komgreep voor de achterkant van je Barndeur

Wilt u een 2e deur aan 1 rail hangen? Dat kan met ons 2e schuifdeur pakket !
Categorie:

Beschrijving

Een schuifdeur systeem is de ideale manier om ruimte te sparen op elke locatie. Door de wijze waarop schuifdeuren openen en sluiten komt er meer beschikbare ruimte vrij aan beide zijden van de deur. Met een aantrekkelijke schuifdeur kun je twee ruimtes opsplitsen of juist samenvoegen. Als je het rustieke karakter van een boeren schuifdeur nog eens wilt versterken doe je dat met een schuifdeursysteem met pijl ontwerp.

Railsysteem Schuifdeur

Het is van groot belang dat de ophanging van een schuifdeur kwalitatief voldoet aan de hoogste eisen. Met dit stalen railsysteem is dat alvast een zorg minder. Het staal is extra gehard voor een lange levensduur en kan zowel binnen- als buitenshuis worden geplaatst. De beugels moeten stevig verankerd worden met hoogwaardige schroeven, de geleiders moeten soepel lopen over de de rails. De kogellagers zijn voorzien van een poedercoating waarmee zelfs de zwaarste boeren schuifdeur met een lichte aanraking zal openen of sluiten.

Karakteristiek ontwerp

Een schuifdeur straalt historie en nostalgie uit. Naast de deur mag het ophangsysteem ook zeer zeker gezien worden. Het donkere staal loopt uit op de deur met een sierlijke pijlvorm. Je ziet het railsysteem aan de wand hangen, het vormt één geheel met de schuifdeur. Dat is de pracht van een boeren schuifdeur met een klassiek schuifdeurbeslag, elk onderdeel mag gezien worden!

Voor elk interieur

Een klassieke schuifdeur met een nostalgisch schuifdeurbeslag is niet alleen functioneel, het past ook in vrijwel elke ruimte. Bij een klassiek interieur gaat het op in de omgeving door de natuurlijke kleurstelling, in een modern interieur geeft het juist een natuurlijk accent. Dit schuifdeurbeslag is binnen en buiten te gebruiken, met een degelijke constructie die geschikt is voor zowel thuisgebruik als in een kantooromgeving.

 

 

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Lengte Rail

220CM, 400CM

Softclose systeem

Met softclose systeem, Zonder softclose systeem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schuifdeursysteem Pijl” te beoordelen

Stel uw vraag!