Schuifdeursysteem Hoefijzer

159,00

Om zelf een schuifdeur te kunnen maken, kunt u een klassiek railsysteem aan de wand monteren. Dat gaat met behulp van ons schuifdeursysteem. Dit is een compleet set met alle benodigde onderdelen om zelf de deur op te hangen aan vrijwel ieder type wand. Het materiaal van onze van onze schuifdeursystemen is van een dusdanig hoge kwaliteit dat zware deuren soepel te openen en sluiten zijn, elke keer weer. Jaren lang! Gelukkig is dit schuifdeursysteem gemaakt uit het beste staal onder de hoogste kwaliteitseisen.

Selecteer de gewenste lengte van de rail *
Selecteer de gewenste lengte van de rail

Softclose systeem *
Met een Softclose systeem sluit de schuifdeur de laatste 10cm langzaam

Handgreep voorkant *
Selecteer een hangreep voor de voorkant van je Barndeur

Handgreep Achterkant *
Selecteer een komgreep voor de achterkant van je Barndeur

Wilt u een 2e deur aan 1 rail hangen? Dat kan met ons 2e schuifdeur pakket !
Categorie:

Beschrijving

Robuust en duurzaam

Bij de ophanging van een schuifdeur is het van groot belang dat de draagkracht voldoende is voor de schuifdeur. Daarnaast is een deur een gebruiksvoorwerp, de ophanging moet bestand zijn tegen openen en sluiten, zowel langzaam schuiven als snelle bewegingen moeten soepel verlopen. Het schuifdeursysteem is geheel ontworpen om veelvuldig gebruikt te worden in een drukke omgeving. Het gehard staal zorgt voor een oerdegelijke draagkracht, de poedercoating helpt bij het soepel laten lopen van de stalen elementen over de rails. Kleine kogellagers laten de deur probleemloos schuiven, keer op keer. Aan de onderzijde wordt een vloergeleider gemonteerd waardoor de deur perfect in gelid blijft en zelfs bij een lichte aanraking soepel in beweging komt.

Het oog wil ook wat

Een boeren schuifdeur is niet alleen een praktisch voorwerp, het is eveneens een ware blikvanger. Daarom is dit schuifdeurbeslag ook ontworpen om gezien te worden. Het aantrekkelijke ontwerp past uitstekend bij een robuuste en doorgeleefde boeren schuifdeur.

Voor de mooiste schuifdeur kies je het beste schuifdeursysteem. Het brengt mooi en praktisch op een onnavolgbare wijze samen. Dit set bevat alles wat je nodig hebt om jouw schuifdeur moeiteloos op te hangen.

 

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Lengte Rail

220CM, 400CM

Softclose systeem

Met softclose systeem, Zonder softclose systeem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schuifdeursysteem Hoefijzer” te beoordelen

Stel uw vraag!