Schuifdeursysteem Bovenop Wit

190,00250,00

Een klassieke barndeur staat prachtig in een modern interieur. Bij een meer klassieke inrichting is een zwart schuifdeursysteem vaak de beste keuze, in een modern interieur staat een RVS staal schuifdeursysteem meestal het beste. Op veler verzoek is er nu dit Schuifdeursysteem Wit bovenop, vervaardigd uit dezelfde hoogwaardige kwaliteit staal met ditmaal een witte poedercoating voor een elegante uitstraling. Het Schuifdeursysteem Wit bovenop is geschikt voor dikkere deuren die niet passen bij een normaal schuifdeurbeslag.

Maak een keuze:
200CM
250CM
Categorie:

Beschrijving

Een schuifdeur die loopt op rolletjes

Het Schuifdeursysteem Wit bovenop is prachtig om te zien, het vormt echt een geheel met een solide houten barndeur. Omdat sommige deuren te dik zijn voor een standaard schuifdeurbeslag is dit systeem uitgevoerd met de bevestiging aan de bovenzijde. Verder loopt dit witte schuifdeursysteem op dezelfde wijze over de schuifdeurrails met witte poedercoating. De hoge kwaliteit kogellagers lopen soepel over de schuifdeurrails een voor uitstekend gebruiksgemak. Met slechts een lichte aanraking schuift elke barndeur met souplesse over dit Schuifdeursysteem Wit bovenop.

Stijlvol wit

De zwarte uitvoering van dit schuifdeursysteem is erg mooi om te zien, toch levert het binnen een licht interieur voor sommige klanten een te groot contrast. Dit Schuifdeursysteem Wit bovenop trekt nog steeds de aandacht maar leidt niet af, het vormt een prachtig geheel met de barndeur en de wand waaraan dit systeem wordt bevestigd. Dit schuifdeursysteem in witte uitvoering staat prachtig in elk modern interieur.

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Lengte Rail

200CM, 250CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schuifdeursysteem Bovenop Wit” te beoordelen

Stel uw vraag!